Kranbiltjenester

Båttransport

Båttransport er oppdrag som krever stor presisjon. Gjennom en årrekke har vi løftet og transportert en rekke båter over lange så vel som korte avstander. Vår undefinednyeste og største kranbil er på 47 tm og er utrustet med jibb og vinsj, noe som gjør den særdeles anvendelig til monteringsarbeid i trange områder. Denne kranen løfter fra 10 000 kg. på 4-5 mtr. arm til 650 kg på 23 meter høyde.
Vår eldste, og minste kranbil er på 25 tm og er utrustet med vinsj. Denne kranen løfter fra 5 000 kg. til 850 kg ved 16 meter.
Alle våre løfteoperasjoner blir gjennomført med sertifisert utstyr og topp kvalifiserte kranførere. Vi har sertifiserte operatører for å foreta arbeider innen strømforsyningsanlegg som kraftstasjoner og omformeranlegg.
Ta kontakt eller gjør en forespørsel ang. transport av din båt. Vi trenger beskjed et par dager i forveien for å sikre at vi har kapasitet.

Kranbiltjenester

Bygg og anlegg

Vi har lang erfaring med transport fra og til byggeplasser. Vi transporterer alle slags materialer til byggeplassen. Med våre rutinerte sjåfører og gode kranløsninger blir vi ofte valgt til monteringsarbeid av f.eks takstoler.Containertransport

Gjennom samarbeidet med slakteribransjen har vi opparbeidet oss solid kompetanse innen containertransport. Her utfører vi en rekke forskjellige oppdrag etter kundens ønsker.